Atklāts pirmais Urban Decay stends Rīgā!

_MG_2005

Trešdien veikalā Douglas tirdzniecības centra Galerija Centrs pirmajā stāvā beidzot sāka darboties Latvijā pirmais Urban Decay stends. Man bija iespēja to apskatīt jau otrdienas vakarā, kad notika tā svinīgais atklāšanas pasākums.

_MG_2008_MG_2040_MG_2041

Pasākumā, kuru vadīja Ketija Šēnberga, bija daudz blogeru, kosmētikas industrijas seju un vietējo slavenību. Kā var pamanīt bildēs, dreskods bija noteikts Urban Decay labākajās tradīcijās – melns, violets un sievišķīgi izaicinošs.

Urban Decay produkcija veikalā Douglas izvietota nelielā nišā, it kā atsevišķi no pārējā veikala. Šonedēļ tur darbojās divas grima mākslinieces no Baltijas valstīm – ļoti jaukas un atsaucīgas meitenes, kuras labprāt pastāsta par produktiem un palīdz tos izmēģināt. Starp citu, kaimiņvalstīs šis zīmols pieejams jau no pavasara!

Produktu cenas ir samērā līdzīgas tām, par kādām tie nopērkami citās valstīs un interneta veikalos. Piemēram, viena Vice lūpu krāsa maksā 18,99 eiro, kamēr Urban Decay mājaslapā tās cena ir 17 dolāri. Ar nelielu uzcenojumu jārēķinās, taču domāju, ka šajā gadījumā tas nav pārspīlēts. 12 toņu Naked paletes maksā 48,99 eiro, kamēr mazās sešu toņu Naked Basics nopērkamas par 28,99 eiro.

_MG_2004_MG_2002

Kurus Urban Decay produktus vērts pamēģināt? Mani ieteikumi

Šķiet, nevienam mana bloga lasītājam nav noslēpums, ka esmu liela Urban Decay fane. Par spīti tam, ka līdz šim Urban Decay produkciju nebija tik viegli iegādāties, samērā lielu daļu no manas kosmētikas kolekcijas sastāda tieši šis zīmols. Urban Decay ražo vairākus kulta statusu iemantojušus produktus, tam ir lieliska un daudzveidīga toņu izvēle, kā arī kvalitāte man (pagaidām) nav likusi vilties. Tāpēc padalīšos savā pieredzē par to, kurus produktus ir vērts izmēģināt.

  • Acu ēnas. Zīmols Urban Decay ir slavens ar Naked sērijas un vēl citām acu ēnu paletēm, un ne velti. Ēnas ir piesātinātas, lieliski klājas un izpludinās, un ar bāzi ir arī ļoti noturīgas. Zīmolā klāstā ir paletes dažādām gaumēm – sākot ar Naked sēriju brūno toņu cienītājām līdz Electric paletei ar ļoti košām krāsām. Urban Decay ir lieliska mirdzošo ēnu formula, un tā piedāvājumā lielākoties atrodamas tieši šāda tipa ēnas. Taču ir arī pa kādam matētam tonim (un abas Naked Basics paletes), kuri ir labi, lai gan birstošāki un pūderaināki kā gribētos.
  • Lūpu krāsas. Urban Decay lūpu krāsas sāku iepazīt tikai nesen, jo internetā ir grūti gūt reālu iespaidu par to, kā produkts izskatīsies uz manis. Šovasar pie manis nonāca Urban Decay lūpu krāsu sampleris ar 24 dažādiem toņiem un atšķirīgiem finišiem, tāpēc līdz stenda atklāšanai šo to jau par Vice lūpu krāsām zināju un laimīgi tiku pie pāris toņiem pilna izmēra iepakojumā. Lūpu krāsas ir ārkārtīgi piesātinātas un nedaudz “mitras” konsistences. Pašas nekur neizplūst, bet mēdz ķēpāties (vakardien pieredzēju to, no kā vienmēr esmu baidījusies – kad matu šķipsna vējā izsmērē lūpu krāsu, bet tu to pamani tikai atnākot mājās). Vēlreiz gribu uzsvērt, ka lūpu krāsas tiešām ir ļoti pigmentētas un piesātinātas! Veikalā iesaku klāt biezus un treknus swatchus, lai saprastu, kāds tonis izskatīsies uz lūpām. Viens vēziens uz ādas to šiti neparādīs. Nezinu, vai vaina manī, apgaismojumā vai citos apstākļos, bet manis nopirktās lūpu krāsas mājās izskatījās daudz tumšākas nekā veikalā, tāpēc iesaku swatchot kārtīgi un skatīties toņus dienasgaismā.
  • Primer Potion bāze. Tas ir Urban Decay bestsellers, ļoti populārs produkts kura cienītāju vidū esmu arī es. Tā paildzina ēnu noturību, paspilgtina tās un pasargā no saiešanas rieviņās. Tā kā man ir taukaina āda un plakstiņi, neuzdrīkstos acu ēnas lietot bez bāzes. Primer Potion lieliski strādā gan ar Urban Decay, gan arī citu zīmolu ražotajām acu ēnām.
  • All Nighter fiksējošais sprejs. Šis produkts ir gandrīz vai brīnumlīdzeklis! Kā jau minēju, man ir taukaina āda, tāpēc tonālais krēms uz tās parasti sevišķi ilgi neturas. Paiet dažas stundas, un mana āda ir spīdīga, uz deguna un vaigiem sāk līst laukā sarkanums un pumpiņas… Ikdienā spēju ar to samierināties, taču pasākumos tomēr prasās lielāka noturība. Kad uz sejas uzsmidzināts All Nighter, uz ādas parādās neliels spīdums, taču kosmētika godam turas visa vakara garumā.
  • Šķidrie laineri. Urban Decay 24/7 laineri ir lieliski! Tie ir šķidrie laineri ar ļoti smalku otiņu, ar ko man ir visvieglāk strādāt no visiem līdz šim izmēģinātajiem laineriem (lai gan šajā jautājumā katram preferences var būt citas).

_MG_2003_MG_2044

Vai esat jau pabijušas jaunajā Urban Decay stendā?

Foto: ActionPR

Viena doma par “Atklāts pirmais Urban Decay stends Rīgā!

Komentēt