Redzamie uzlabojumi: Origins Clear Improvement sejas maska

IMG_9832

Sejas maskas. Šķiet, ka pēdējā laikā par to vien rakstu. Šis sejas kopšanas rituāla solis, ko vēl nesen mēdzu veikt tikai tad, kad par to atcerējos (tātad ļoti reti), ir pilnībā pārņēmis mani savā varā. Jo izvēle ir tik plaša un visu gribas izmēģināt!

Par Origins Clear Improvement masku biju dzirdējusi tikai labas atsauksmes un, tā kā tā izklausījās manam ādas tipam piemērota, tad iegādājos to, tikko Douglas veikalos maskai bija atlaide (50 ml iepakojums maksāja ap 10 eiro, bet diemžēl šis piedāvājums nav vairs spēkā; ceru gan, ka akcija kādreiz atkārtosies!).

IMG_9853

Clear Improvement ir mālu maska, kas bagātināta ar ogli – tās ir divas labi attīrošas sastāvdaļas, tāpēc maska paredzēta cīņai ar melnajiem punktiem un svaigāka, tīrāka izskata panākšanai. Un jāsaka, ka tieši to maska arī paveic! Manu ādas stāvokli tā redzami uzlabo, lai gan visus melnos punktus tik un tā neizvelk un nepadara par nebijušiem. Bet to es arī neceru panākt tikai ar sejas masku.

Kā jau mālu maska, tā vislabāk derēs normālai, kombinētai un taukainai ādai. Lai arī es pati šajā kategorijā iederos, dažkārt man šī tipa maskas ir par sausinošu. Taču Clear Improvement lietošanā ir ļoti patīkama – pēc nomazgāšanas nav tās savilkuma sajūtas, kad tā vien prasās uzlikt sejas krēmu, nevilcinoties ne sekundi.

Masku noteikti iesaku izmēģināt dāmām ar normālu vai taukainu, nedaudz problemātisku ādu. Douglas veikalos ir mazie 10 ml iepakojumi par pieciem eiro – nesanāk ekonomiski, bet vismaz var saprast, vai vērts pirkt lielo iepakojumu.

Komentēt