L’Oreal Hydra Genius – viegla, bet efektīva ādas mitrināšana

L'Oreal Hydra Genius Aloe Water Moisturizer L'Oreal sejas krēms

Varbūt jau esat pamanījušas, ka veikalu plauktos parādījies jaunums no L’OrealHydra Genius mitrinātājs sejas ādai. Tas ir veidots uz ūdens bāzes – alvejas ūdens – ar pievienotu hialuronskābi. Lai arī produkta konsistence ir patiešām ļoti viegla, ražotājs sola 72 stundu ādas mitrināšanu. Neņemšos to pārbaudīt, bet manām ausīm izklausās pārāk labi, lai būtu taisnība. Tā kā mana āda ātri sataukojas, bet tajā pašā laikā ļoti jutīgi reaģē uz sausinošām vielām (sejas mazgāšanas želejām, putām), tad tāds vienmēr ir bijis mans sapņu sejas krēms – viegls kā avota ūdentiņš, bet vienlaikus smagā artilērija mitrinošajo produktu konkurencē.

Jāatzīst, ka biju patīkami pārsteigta. Šis produkts ātri iesūcas ādā, netauko to, bet ar mitrināšanu tiek galā godam. Kamēr to lietoju, par sausu ādu nebija jautraucas neviena sejas zonā, bet jāpiebilst gan, ka ziema – sausās ādas sezona – ir jau aiz muguras. Domāju, ka šajā produktā ļoti gudri izmantota hialuronskābe, ko dažreiz lietoju atsevišķi (atsauksme rakstā par The Ordinary produktiem), lai mitrinātu, nogludinātu un atsvaidzinātu ādu. Kopumā man ļoti patīk Hydra Genius un plānoju zīmola pārstāvju atsūtīto iepakojumu izlietot līdz pēdējai pilītei.

L'Oreal Hydra Genius Aloe Water Moisturizer L'Oreal mitrinošs sejas krēms

Sērijā pavisam ir trīs Hydra Genius formulas 70 ml tilpumā: normālai/kombinētai ādai, normālai/sausai ādai un sausai/jutīgai ādai. Es izmēģināju arī pēdējo, taču paredzamā kārtā tā manam ādas tipam nebija tik labi piemērota un dienas gaitā āda sataukojās ātrāk. Tāpēc iesaku izvēlēties tieši savam ādas tipam atbilstošāko produktu.

Vēl tikai piebildīšu to, ka man ļoti patīk šīs sērijas iepakojums. Moderns, glīts un labi izskatās plauktā, kā arī pasmagais stikla flakons piešķir tādu kā “dārguma” sajūtu. Nebūs gan tā labākā izvēle cilvēkiem, kas sejas krēmu nēsā līdzi sporta somā vai ņem līdzi ceļojumos.

Vai esat jau pamēģinājušas Hydra Genius produktus? Kādi iespaidi?

Komentēt