Worth the Hype? The Ordinary sejas kopšanas produkti

IMG_8736

Ja sekojat pašmāju vai ārzemju blogiem, noteikti esat dzirdējušas par The Ordinary. Ideja ir apsveicama – vienkārši, salīdzinoši lēti, zinātnē balstīti produkti bez liekas poēzijas un mārketinga trikiem. Protams, par to vēl var pastrīdēties, vai trendīgajā pseidomedicīniskajā minimālisma stilā ieturētie iepakojumi un blogeru simpātiju iekarošana gadījumā nav mārketinga stratēģija pati par sevi. Es teiktu, ka viennozīmīgi ir. Un pie tam ļoti labi strādā, jo ražošanas kapacitāte dažbrīd atpaliek no pasūtījumu skaita.

IMG_8738

Tā nu es, spožo atsauksmju un demokrātisko cenu savaldzināta, veicu savu pirmo pasūtījumu. Tajā bija četri produkti – pīlinga maska, hilauronskābe, kofeīna līdzeklis acīm un sejas ādas mitrinātājs.

IMG_8763

Hyaluronic Acid 2% + B5 ir hilauronskābe ar dažāda lieluma molekulām, kas ādai sniedz dziļāku mitrināšanu. Produkts jālieto pirms sejas krēma uzlikšanas. Šo līdzekli vērtēju pozitīvi, jo papildus mitrināšana tiešām ir jūtama, un tas ir svarīgi visos gadalaikos. Taču tā ir tikai piedeva ikdienas sejas kopšanai, tāpēc no šī produkta vien iesaku brīnumus negaidīt.

IMG_8750

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution pasūtīju tāpēc, ka biju laba augļskābju pīlinga meklējumos. Desmit minūšu laikā tā “nopulē” ādas ārējo slāni, izēd netīrumus no porām un liek ādai izskatīties starojošākai. Maskai ir interesanta krāsa – kā biešu sula, kas uz sejas izskatās spilgti rozā. Skats interesants un šis ir mans mīļākais produkts no visiem pasūtītajiem, bet neuzskatu to par labāku kā, piemēram, Madara Peel masku.

IMG_8743

Savukārt Natural Moisturizing Factors + HA bija lielākā izgāšanās šajā pasūtījumā, jo man no tā sametās vesels lērums pumpu. Tikko kā aizdomas krita uz šo produktu, pārtraucu to lietot, un līdz ar to mitējās arī jaunu pumpu parādīšanās. Lieki teikt, ka par mitrinošajām īpašībām tobrīd uztraucos visai maz. Tāpēc neiesaku šo līdzekli, ja ādai ir nosliece uz poru aizsprostošanos un pumpu mešanos.

IMG_8755

Visbeidzot – Caffeine Solution 5% + EGCG jeb produkts, kas sola mazināt pigmentāciju un uztūkumu zem acīm. Lietoju to nepilnu mēnesi, bet nekādas izmaiņas vēl neesmu novērojusi.

Jāsaka, ka neesmu tādā sajūsmā, kādu biju gaidījusi. Jā, cenas ir zemas. Un, jā, nedomāju, ka produkti ir sliktas kvalitātes. Taču manas cerības tie neattaisnoja. Gribēju, lai tie pilda trīs vienkāršas, pēc aukstās sezonas nepieciešamas funkcijas – mitrinošo, pīlinga un tumšo loku mazināšanas -, bet izpildīta tika pusotra.

Vai esat iepazinušās ar The Ordinary produkciju?

6 domas par “Worth the Hype? The Ordinary sejas kopšanas produkti

  1. Jap, man līdzīgas domas.. Tas hype gan, man liekas, ir aizmālējis acis un varbūt radījis priekšstatu, ka ir jāgaida brīnumi. Normāli produkti, kas atbilst savai cenai. Ja gribas ko vairāk, tad droši vien jāpievēršas “lielajam brālim” Niod.

    1. Jā, taisnība, jo vairāk kaut ko saslavē, jo lielāks aplauziens var būt. Vai esi pamēģinājusi kaut ko no Niod?

  2. Nu tur, protams, ir savas zvaigznes sortimentā un šis tas ne visai jēdzīgs. Taču Advanced retinoid par tādu cenu ir kkas neticams un man ļoti patīk.
    Mani favorīti ir retinols, Buffet, hialuronskābe, azelaic acid, C vitamīna krēms un Argireline solution.
    No kofeīna vismaz manām acīm nekas nemainās. Mitrinošais krēma ir ok, bet nothing special. Un vēl man vannas istabā ir vairākas pudelītes no viņiem, tagad pēkšņi nevaru atcerēties kas vēl patika.
    Gribu pamēģināt skābju toniku, jo tā varētu būt lētāka alternatīva Pixi Glow tonikam.
    Es no Deciem vēl esmu lietojusi Inhibitif, kas aptur spalvu augšanu. Ja lieto tiešām regulāri, efekts ir iespaidīgs.
    Draudzene lieto Niod un viņai ļoti patīk (gan Cais, gan vēl kko) un Stemm matiem arī esot super.

Komentēt