L’Oreal Nutri Gold dienas sejas krēms un nakts krēms-maska

IMG_0108

Šodien pastāstīšu par jaunumiem no L’OrealNutri Gold sēriju, kas īpaši piemērota ādas kopšanai un palutināšanai gada aukstākajā laikā. Pie manis nonākuši divi produkti: dienas krēms un nakts krēms/maska.

Nutri Gold dienas krēms paredzēts sagurušai ādai, ko nepieciešams “pabarot” – domāju, ka šis raksturojums ziemas sezonā atbilst daudziem. Ar peoniju ekstraktu bagātinātais krēms trauciņā ir rozā krāsā, un ražotāja aprakstā ir rindiņa par to, ka tas “stimulē sejas ādas sārtā toņa atjaunošanu”… Lai arī ko tas nozīmētu. Krēma tekstūra ir samērā bieza, bet ne smagnēja. Tas ātri iesūcas ādā un kopumā ir patīkams. Krēmā ir nelieli mirdzumiņi, kas atbildīgi par sejas ādas “atdzīvināšanu”.

Runājot par nakts krēmu… Pirmā lieta, ko pamanīju (un par ko nebiju sajūsmā), bija smarža. Tā atgādina vīriešu smaržas ar visu spirta piešprici komplektā. Krēms paredzēts lietošanai ik pārdienas. Vispirms tas jāuzklāj uz sejas un jāiemasē, bet pēc 10-15 minūtēm liekais jānoņem ar salveti. Pēc tam var doties pie miera, produkts nav jānoskalo. Šādā veidā maska uz manas ādas (taukainas/kombinētas, kam ziemā dažkārt parādās sausi laukumiņi) darbojas labi, bet man grūti iedomāties, ka vieglā tekstūra varētu būt tikpat efektīva uz sausas vai ļoti sausas ādas, kādai krēms/maska rekomendēts. Šādas ādas īpašniecēm ieteiktu tomēr pieturēties pie aptieku produkcijas.

Pēc lietošanas mana āda palika gluda un maiga, kā arī taisnība ir ražotāja solījums, ka uz sejas produkts nav lipīgs un ķepīgs. Bet tā smarža…

Viena krēma cena veikalos – ap 12 eiro.

Viena doma par “L’Oreal Nutri Gold dienas sejas krēms un nakts krēms-maska

  1. piekrītu par nakts krēma smaržu. man arī nepatika – tieši smaržas dēļ pārtraucu lietot.

Komentēt