Kas jauns? L’Oreal Paradise Extatic uzacu pomāde un Volumissime Royale skropstu tuša

IMG_0579

Mājās iekrājusies pamatīga čupiņa ar (nosacīti) maciņam draudzīgās dekoratīvās kosmētikas jaunumiem – gan no L’Oreal, gan Rimmel, gan Essence, gan Catrice. Sākšu hronoloģiskā secībā ar L’Oreal produktiem, kas pie manis nonāca vēl februārī, Drogas Dāmu skolas ietvaros, proti, L’Oreal Paradise Extatic uzacu pomādi un Volumissime Royal kuplinošo skropstu tušu.

Kosmētikas produkts, bez kura jūtos tāda kā neapģērbta, ir uzacu pomāde, zīmulis vai tuša. Manas uzacis ir dabiski tumšas, taču paretas un ne tik izteiksmīgas, cik gribētos. Bet man tik ļoti patīk, kad uzacis spēcīgi “ierāmē” seju, bet vienalga izskatās samērā dabiski… Jau vairākus gadus izmantoju slaveno Anastasia Dip Brow Pomade, kas ir fantastisks produkts. Tāpēc nav brīnums, ka beidzot arī L’Oreal ir nācis klajā ar savu versiju par šo ikonisko pomādi jeb tonējošo vasku.

IMG_0581

Nespēju nociesties, pirms fotografēšanas neiebraucot ar otiņu ķobītī un nepamēģinot 😀 Man ir tonis 104 Brunette, kas iepakojumā šķiet ļoti līdzīgs, taču nedaudz vēsāks par manu Anastasia pomādi tonī Chocolate. Vienss pluss, ar ko L’Oreal ir soli priekšā Anastasia produktam, ir iepakojumā iekļautā otiņa – tā paslēpta smailajā galā.

Par atšķirībām. L’Oreal pomādes konsistence ir cietāka un pigmentētāka nekā Anastasia. Abiem produktiem vajag “piešauties” pirmajās lietošanas reizēs – saprast, cik daudz produkta vajadzīgs un kā panākt vēlamo efektu. Jāatzīst, ka ar L’Oreal es nomocījos pirmās trīs reizes un gandrīz jau atmetu ar roku, līdz ceturtajā beidzot uzķēru, ka uz otiņas jāuzņem patiešām minimāls daudzums un jāklāj ļoti uzmanīgi, ar smalkām, vieglām kustībām. Tad iespējams panākt dabisku rezultātu, lai gan brīdinu – šis konkrētais tonis ir tumšs un pigmentēts, tāpēc gaišu vai vidēji brūnu matu īpašniecēm labāk pieturēties pie gaišākā toņa. Kopumā uzskatu, ka produkts nav slikts, bet starp šiem diviem tomēr izvēlētos Anastasia, jo tas ir caurspīdīgāks, vieglāk uzslāņojams un vienkāršāk lietojams. Taču, tā kā Latvijā to nevar patestēt veikalā, tad L’Oreal ir samērā pieņemama alternatīva.

Savukārt Volumissime Royal skropstu tuša man ļoti iepatikās. Tai ir paliela sariņu birstīte, kas labi apņem katru skropstiņu. Kā jau kuplinošās tušas, tā nav pārāk slapja (manās acīs tas ir pluss), līdz ar to nesaķepina skropstas, taču labi noklāj arī to galiņus. Es nevaru piekrist uz iepakojuma rakstītajam par desmitreiz kuplākām skropstām, bet tās ir apjomīgas, garas un tumšas. Ļoti laba tuša kā dienas, tā vakara grimam.

Viena doma par “Kas jauns? L’Oreal Paradise Extatic uzacu pomāde un Volumissime Royale skropstu tuša

Komentēt