Mani favorīti no Catrice un Essence jaunajām kolekcijām

Iepriekš jau esmu dalījusies iespaidos par Catrice 2019.gada pavasara/vasaras kolekciju un divām acu ēnu paletēm no Essence jaunās kolekcijas. Bet šodien pastāstīšu par saviem absolūtajiem favorītiem no abu šo zīmolu jaunumiem, kas jau iedzīvojušies manā ikdienas kosmētikas maciņā.

Labs atklājums man bija Essence Shine Last & Go nagu lakas. Jaunā quick dry formula nozīmē, ka laka ļoti ātri nožūst – un tā arī ir! Man vispār šī ir liela sāpe, jo pārāk ilgi mierā nosēdēt nevaru un pēc nagu uzlakošanas parasti pamanos tikt pie kādas švīkas vai cauruma lakas kārtā. Toņu ir daudz – būs, no kā izvēlēties. Cena arī patīkama, vien 1,79 eiro.

Catrice Generation Plump & Shine ir labs ikdienas lūpu spīdums, kas piešķir lūpām nelielu toni un vizuāli liek tām izskatīties pilnīgākām. Manuprāt, vismaz vienam šāda tipa lūpu spīdumam krājumos jābūt, jo der visdažādākajām dzīves situācijām, tai skaitā “slinkajās dienās”, kad negribas kosmētikai tērēt pārāk daudz laika. Cena 4,19 eiro.

Essence #InstaPerfect šķidrais izgaismotājs ir brīnišķīgs! Ļoti viegli lietojams, noturīgs un piedod pamanāmu spīdumu, kas labi izskatās kā dabiska grima akcents. Tonis ir gaiši zeltains un neitrāls, ļoti labi piestāvēs visiem gaišajiem ādas toņiem. Cena – 3,99 eiro.

Catrice Power Plumping Gel Lipstick apvieno labāko no divām pasaulēm: mitrinoša kā lūpu balzams un koša kā lūpu krāsa. Tonis 090 The Future is Femme ir skaists vēsi sarkanais tonis, ļoti piesātināts par spīti vieglajai tekstūrai. Lūpu krāsas cena ir 4,19 eiro, un tā pieejama desmit dažādos toņos.

Visbeidzot Catrice It’s Easy Tattoo Liner – ūdensnoturīgs melnais laineris ar ļoti ērtu konusveida otiņu, kas ļauj novilkt gan ļoti smalku, gan arī biezāku līniju. Viens no visvienkāršāk lietojamajiem laineriem, kādu esmu mēģinājusi! Godam turas visas dienas garumā. Cena: 3,49 eiro.

Tas arī viss par galvenajiem favorītiem. Jāsaka gan, ka šoreiz man ļoti patika abas kolekcijas kopumā!

Ar jaunumiem varēju iepazīties, pateicoties zīmolu pārstāvjiem. Tas gan nav ietekmējis manas atsauksmes.

Komentēt