Catrice 2019.gada pavasara/vasaras kolekcija: mini-atsauksmes

Var jau just, ka pamazām piezogas pavasaris. Šajā laikā parasti uzrodas tā sajūta, ka gribas kaut ko vieglāku un gaisīgāku – gan vizuālajā tēlā, gan dzīvē vispār. Tieši laikā pie manis ar zīmola pārstāvju gādību atceļojušas zīmolu Catrice un Essence produktu jaunās kolekcijas. Par Essence acu ēnu paletēm jau pastāstīju, bet tagad pienākusi kārta Catrice produktiem. Tie jau ir pieejami Drogas veikalos, tāpēc pavisam īsi pastāstīšu, kam pievērst uzmanību, galu galā veikalā visu katrs pats var izmēģināt un pārbaudīt!

Man liels prieks, ka abu zīmolu kolekcijās dominē produkti, no kuriem var izveidot dabisku grimu ar skaistu mirdzumu. Tieši tas, kas man patīk! Un esmu pārliecināta, ka vairums sieviešu šiem produktiem atrastu pielietojumu savā kosmētikas maciņā.

Catrice 1 Minute Face Perfector ir interesants produkts “divi vienā”, praimeris un viegls tonālais līdzeklis. Tam ir silikonīga tekstūra, kas dod vieglu soft focus efektu, nomaskē poras. Sejas toni sapludina pavisam minimāli, nesmukumus nenoslēps. Cena: 6,19 eiro, pieejams viens universāls tonis.

Catrice Glow Illusion Fixing Loose Powder ir finiša pūderis sejai. Šāda tipa produktus visbiežāk ražo matētus, taču Glow Illusion ir gaismu atstarojošas daļiņas, kas piešķir sejas ādai svaigumu un tikko nojaušamu mirdzumu. Tam ir nedaudz silikonīga, slidīga tekstūra. Man ļoti patīk, kā pūderis uzskatās tikko uzklāts uz ādas, bet jāsaka, ka uz tā rēķina upurēta pūdera spēja aizkavēt ādas spīdēšanu. Ja tā nav problēma, iesaku izmēģināt; domāju, ka sausai ādai būs tieši laikā! Cena: 5,79 eiro.

Catrice More Than Nude ir interesanta nagu laku sērija ar pieciem nude toņiem. Lai arī ideja atsauc atmiņā samērā nesenu Kinetics kolekciju, Catrice šo koncepciju apspēlē ar neordinārākiem toņiem, piemēram, 02 Pearly Ballerina ir delikāti rozā tonis ar tik tikko nojaušamu zilganu atspīdumu. Otra tāda manā kolekcijā nav! Cena: 3,59 eiro.

Kolekcijā ir arī citi jauni nagu laku toņi. Catrice Galactic Glow Translucent Effect Nail Lacquer tonī 02 Enchanted by Prismatic Spell ir caurspīdīga laka ar smalkiem rozā spīdumiem. Lietojama kā efektlaka virs kādas citas krāsainās nagu lakas. Cena: 3,59 eiro. Savukārt Catrice ICONails sērijai pievienojas tonis 78 You Glow My Mind – tīrs sudrabs. Šīs sērijas lakas man ļoti patīk, jo ir noturīgākās, ko šajā cenu kategorijā esmu atradusi.

Catrice Golden Dust Highlighter Drops ir zeltainas krāsas šķidrais izgaismotājs. Līdzīgs produkts iepriekšējam izlaidumam ar laškrāsas spīdumu, par kuru jūsmoju senākā ierakstā. Zeltainais mirdzums ir gana spilgts, lai izgaismotājs nebūtu izšķiests velti, bet vienlaikus arī pietiekami neuzkrītošs, lai to varētu lietot ikdienā. Man patīk! Pirms lietošanas noteikti jāatceras sakratīt. Cena: 5,19 eiro.

Catrice Generation Plump & Shine lūpu spīdums pieejams piecos dabiskos toņos. Attēlā redzamais ir 070 Nude Sapphire. Neitrāls un dabisks tonis, kas piestāvēs visiem. Krēmīgā, puscaurspīdīgā tekstūra rada ilūziju par nedaudz pilnīgākām lūpām. Sastāvā ir jojobas eļļa, tāpēc sajūta uz lūpām ir patīkama. Cena: 4,19 eiro.

Catrice It’s East Tattoo Liner – izteiksmīgi melns laineris ar konusveida aplikatoru, kas ļauj novilkt gan pavisam smalku, gan arī biezāku līniju. Ūdensnoturīgs, neizplūst un ļoti ērti lietojams. Ļoti labs laineris! Cena: 3,49 eiro.

Interesants produkts šajā kolekcijā – Catrice Power Plumping Gel Lipstick. Man patīk košas lūpu krāsas, bet bieži vien no rīta nodomāju “aiii…” un uzkrāsoju vien lūpu balzamu, jo negribu visu dienu cīnīties ar sausinošu sajūtu un nepārtraukti uzmanīties, lai tikai kaut kas nesasmērējas. Tādos gadījumos noder šāda veida formula, kas sajūtu ziņā ir gandrīz kā lūpu balzams, bet tajā pašā laikā dod spilgtu toni (lūpu krāsa gan tāpat ir nedaudz caurspīdīga). Sastāvā ir hialuronskābe. Pieejami desmit dažādi toņi. Man patīk attēlā redzamais 090 The Future Is Femme, bet 010 My Lips My Rules – puscaurspīdīgs, mirdzošs greige – kaut kā negāja pie dūšas. Cena: 4,19 eiro.

Ārpus “grupas foto” palicis vēl viens jaunums – Catrice Glam & Doll Boost Lash Growth Volume skropstu tuša. Aiz kadra tā palika tāpēc, ka skropstu tuša tik labi iedzīvojusies manā ikdienas kosmētikas maciņā, ka pavisam aizmirsu to izņemt laukā. Tušai ir neliela gumijas birstīte, kas ļauj ļoti labi noklāt skropstas pie pašām saknītēm, radot iespaidu par lielāku apjomu. Ražotājs sola, ka tuša arī stimulē skropstu augšanu bez seruma lietošanas, tādu efektu gan vēl neesmu novērojusi. Bet kopumā ļoti laba tuša, ko pašlaik lietoju katru dienu un esmu ļoti apmierināta. Cena: 5,19 eiro.

Šoreiz mani iespaidi par Catrice jauno kolekciju ir ļoti pozitīvi, jo daudzus produktus esmu iekļāvusi ikdienas rotācijā. Varbūt pēc visām gliteru, trako krāsu un hologrāfiskajām sērijām bija vajadzīgs kaut kas vienkāršs un ikdienišķs? Drīzumā apkopošu nelielu sarakstu ar saviem favorītiem no Essence un Catrice jaunajām kolekcijām, ko iesaku pamēģināt! 🙂

Viena doma par “Catrice 2019.gada pavasara/vasaras kolekcija: mini-atsauksmes

Komentēt