Kinetics Nude Different nagu lakas – nude toņi visām ādas krāsām un dzīves situācijām

Kinetics Nude Different Nail Polish Made in Latvia Nude Nail Polish

Godīgi sakot, neatceros ne reizi, kad mani tā būtu aizrāvusi nagu laku kolekcija kā jaunā Nude Different no Kinetics. Tās pamatideja ir pavisam vienkārša – nude un ikdienas toņi, kas labi papildina ikvienu ādas toni no teju porcelānam līdzīga bāluma līdz kafijas krāsas ādai. Toņi, kas neizskatīsies nevietā nevienā dzīves situācijā. Izsmalcināti, nosvērti, bet tajā pašā laikā ar savu raksturu – kā tumši sarkanbrūnais So Much and More.

Bildēs uz maniem nagiem ir Kinetics 2018.gada pavasara sezonas zvaigzne – tonis Nude Different, kuram par godu tad arī nosaukta visa kolekcija. Kafija ar pienu – tā es raksturotu šo toni. Iepriekš nevienas tamlīdzīgas lakas man nav bijis (parasti pieturos pie melnā, tumši sarkanā), taču šajā esmu pilnīgi iemīlējusies. Tas ir ieturēts un nobriedis, taču tajā pašā laikā ļoti mūsdienīgs.

Kinetics Nude Different Nail Polish Made in Latvia Nude Nail Polish Manicure

Reizē ar Nude Different nopirku vēl vienu laiku – Naked Beige, ko var pamanīt fonā. Tā gandrīz perfekti atbilst manam ādas tonim, kas arī bija efekts, kādu vēlējos panākt. Biju iedomājusies, ka arī tā ietilpst jaunajā kolekcijā, bet izrādās, ka ne. Lai nu kā, ja gribas atrast savu nude toni, iesaku aiziet uz kādu no lielajiem Kinetics stendiem un pacilāt tur esošās lakas, jo izvēle patiešām ir liela un niansēta. Stockmann Trako dienu katalogā teikts, ka Kinetics Solar Gel lakām trešdien (vai varbūt visas dienas?) būs pamatīga atlaide – tikai 3,50 eiro ierasto apmēram sešu vietā.

Viena doma par “Kinetics Nude Different nagu lakas – nude toņi visām ādas krāsām un dzīves situācijām

Komentēt