Laba matētā lūpu krāsa, lokana skropstu tuša: kādus dekoratīvās kosmētikas jaunumus sarūpējis Douglas

IMG_2023

Rudenī, sākoties jaunai sezonai un domājot par gaidāmajiem svētkiem, veikalos parādās jaunās kolekcijas. Šoreiz pastāstīšu par jaunumiem no Douglas, kas papildus dažādu plaši pazīstamu un iecienītu zīmolu produkcijai piedāvā arī savu dekoratīvās kosmētikas brendu Douglas Make-Up. Man izmēģināšanai tika atsūtīti vairāki jaunumi, daži no tiem pat ļoti interesanti, un tagad par tiem varu pastāstīt!

IMG_2027

Pirmie manu uzmanību piesaistīja lūpu produkti, un viens no tiem kļuva par manu absolūto favorītu! Tā ir Douglas Ultimate Matte ilgnoturīgā šķidrā lūpu krāsa – ne vien tonis ir fantastisks sarkanais (man ir 07 Glam Challenge), bet arī formula un noturība ir izcila. Lūpu krāsa klājas ļoti vienmērīgi un nedaudz izliektais aplikators (nezinu, kā to noraksturot – forma kā iegarenam avokado?) palīdz to viegli un ērti uzklāt. Kad lūpu krāsa nožūst, tā ļoti labi turas – godam izturēja pilnu darba dienu un pēc tam vēl mazliet, lai gan es darbā esmu burtiski pielipusi tējas vai kafijas krūzītei. Pilnībā gan lūpu krāsa nenožūst, tāpēc uz krūzes maliņas paliks nospiedums, bet tā ir maza bēda. Ļoti iesaku šo lūpu krāsu, ja meklē ko patiešām noturīgu!

Tā kā ne visiem patīk ilgnoturīgās formulas, Douglas kolekcijā ir arī Ultimate Satin šķidrās lūpu krāsas. Tās ir krēmīgas, toņi – piesātināti. Uzklājot uz lūpām, tās nenožūst, tāpēc nerada sausinošu sajūtu. Man ir tonis 01 Girl Mud Run – siltas nokrāsas ikdienas tonis. Arī šī formula man tīri labi patīk, lai arī nav tāda wow momenta kā ar Ultimate Matte. Tonis ir līdzīgs kā manam iemīļotajam MAC Velvet Teddy.

IMG_2028

Vēl viens lūpu produkts – Douglas Smart Shine lūpu krāsa. Tai ir interesants metāla iepakojums, kas aiztaisās ar magnēta palīdzību. Tonis 09 Soaking Wet – košs rozā, lai gan mājaslapā izskatās mazāk spilgts.

IMG_2030

Šīs lūpu krāsas mērķis ir apvienot to, kas parasti nav apvienojams – lūpu balzama mitrināšanu un aizsardzību, kā arī spilgtu, košu toni. Tas arī tiek pildīts, uz lūpām šis produkts ir ļoti komfortabls un vienlaikus košā toņa dēļ arī uzmanību piesaistošs. Taču tā kā lūpu krāsai ir tā saucamais “slapjais efekts” un konkrētais tonis arī ir gaumes jautājums, man ar to īsti sadraudzēties nesanāca. Es iedomājos, ka uz pilnīgām lūpām un iedegušāka ādas toņa varētu izskatīties ļoti labi. Produkts nav slikts – vienkārši ne manējais.

Šeit arī visu lūpu produktu swatchi:

IMG_2038

Vēl viens interesants produkts ir Panoram’Eyes kuplinošā un pagarinošā skropstu tuša ar birstīti, kas izliecas 90 grādu leņķī, lai varētu noklāt katru mazāko skropstiņu acs stūros. Rotējot tušas melno galu, tiek griezta birstīte. Savā vistālākajā izliekumā izskatās šādi:

IMG_2036

Tuša pati par sevi ir izteikti melna un nedaudz ķepīga, labi pieķeras skropstām un noklāj galiņus, tādējādi tās pagarinot. Formula gan ir pabieza, tāpēc tuša pārāk labi neatdala skropstas un apjomu panāk ar nelielu devu ķepīguma. Rezultāts ir izteiksmīgs un, klājot tušu divās kārtās, labāk piederas vakara grimiem vai arī dienai, ja patīk likt uzsvaru uz skropstām.

IMG_2025

Pēdējie divi produkti ir Nude sērijas nagu lakas. Lai arī abi toņi pieder vienai sērijai, tie ir ļoti atšķirīgi. 110 Quartz ir gandrīz caurspīdīgs un jāklāj divās vai trīs kārtās, lai panāktu “dabiski, bet sakopti nagi” efektu. Savukārt 150 Terracotta ir piesātināts tonis, kas uz nagiem izskatās tāpat kā pudelītē (dažās bildēs to var redzēt uz maniem nagiem). Lai arī cik dažādi šie toņi nebūtu, abām lakām ir laba noturība un vienmērīgs klājums, ko es varētu salīdzināt ar H&M nagu lakām, kas man ļoti patīk.

Tādi, lūk, jaunumi! Jāsaka, ka tie mani patīkami pārsteidza, it īpaši Douglas Ultimate Matte lūpu krāsa. Man iekrājušies vēl dažādi jaunumi no Maybelline un Artdeco, par kuriem pastāstīšu tuvākajā laikā.

Viena doma par “Laba matētā lūpu krāsa, lokana skropstu tuša: kādus dekoratīvās kosmētikas jaunumus sarūpējis Douglas

Komentēt