MAC Velvet Teddy

IMG_0773

Atceros, cik iepriecinošas bija ziņas par MAC parādīšanos Latvijā. Kad nu tas beidzot notika, vairākas reizes grozījos gar plašo produktu un toņu klāstu, bet pirkumu bija maz. Toties trāpīja desmitniekā – gan Pro Longwear konsīleris, kam lietoju jau otro iepakojumu, gan arī See Sheer lūpu krāsa. Mans pēdējais pirkums bija internetā daudz un plaši aprunātā matētā lūpu krāsa tonī Velvet Teddy.

Tas ir brūngans nude tonis ar nelielu rozā piešprici, ievērojams ar to, ka piestāv teju visiem ādas toņiem, kaut arī uz katra izskatās nedaudz savādāk. Mana āda ir ļoti bāla, tāpēc Velvet Teddy uz manām lūpām izskatās nedaudz patumšs, tomēr tonis izskatās mūsdienīgs un neatsauc atmiņā 90.gadus kā citas brūnganas lūpu krāsas. Par spīti matētajai tekstūrai, Velvet Teddy manas lūpas nesausina. Lūpu krāsas turas apmēram četras stundas un “noēdas” vienmērīgi.

IMG_0770

Kā jau rakstīju iepriekš, kā viens no Velvet Teddy dubultniekiem bieži vien tiek nosaukta ColourPop Lippie Stix matētā lūpu krāsa tonī Pinch. Tagad man ir iespēja salīdzināt abus un vari ziņot, ka tā gluži nav. Pinch ir tumšāks un nedaudz oranžīgāks tonis, kamēr Velvet Teddy ir rozīgāks.

Šeit saites uz dažiem maniem grimiem, kuros izmantoju Velvet Teddy lūpu krāsu:

Velvet Teddy lūpu krāsa maksā 20 eiro. To var nopirkt MAC stendos universālveikalā Stockmann un Douglas veikalos.

4 domas par “MAC Velvet Teddy

  1. zinu, ka daudziem patīk šis tonis, bet pati neesmu sajūsmā par tādām krāsām:)
    neesmu nekad mēģinājusi MAC lūpu krāsas, kaut kad noteikti ir jāsāk!

    1. Tonis ir gaumes lieta! Bet, kas attiecas uz MAC matēto un sheer lūpu krāsu formulām, tad man ir tikai vislabākās atsauksmes.

Komentēt