Dove DermaSpa Uplifted+ un Goodness3 ķermeņa losjoni + KONKURSS!

Lai arī ir vasara, nevajadzētu aizmirst par ādas palutināšanu ar mitrinošu ķermeņa losjonu. Ar zīmola Dove pārstāvju gādību pie manis nonākuši divi produkti: ādas elastību uzlabojošais Dove DermaSpa Uplifted+ un bagātīgais Dove DermaSpa Goodness3.

Laiks atsauksmei!

Dove DermaSpa Uplifted+ ķermeņa losjons ir interesants tāpēc, ka tas ir divi vienā – gan losjons, gan arī ķermeņa masāžas rīks. Zem korķīša slēpjas trīs kustīgas, atvēsinošas metāla bumbiņas.

Kā jau tas ir daudziem šāda veida līdzekļiem, pēc losjona uzklāšanas jūtama nedaudz kņudinoša sajūta.

Kopumā man patīk, ka ķermeņa losjona uz problēmzonām, piemēram, ciskām var apvienot ar vieglu masāžu. Losjons pabaro ādu un atstāj to maigu. Jāsaka, ka man ir palaimējies ar diezgan gludu ādu, tāpēc nekādas sevišķas pārmaiņas tās elastīgumā nenovēroju.

Otrs produkts, ko izmēģināju, ir Dove DermaSpa Goodness3 ķermeņa losjons ar omega eļļu un Cell-Moisturisers tehnoloģiju.

Tam ir pabieza konsistence, taču krēms ātri iesūcas ādā un nerada taukainu sajūtu. Tas labi derēs ādai ar noslieci uz sausumu un sniegs gana labu aizsardzību arī aukstākajos gadalaikos – par to parūpējas sastāvā esošās eļļas.

Ķermeņa losjonam ir patīkama smarža. Tiesa gan, karstajā laikā produkts mēdz noslāņoties, tāpēc pirms lietošanas, iespējams, būs jāsakrata. Losjona cena bez atlaides – 7,99 eiro.

Ja runājam par Dove ķermeņa kopšanas produktiem, tad pagājušovasar rakstīju par Dove Summer Revived paštonējošajiem losjoniem, kas man joprojām ļoti patīk un tiek ņemti palīgā vasaras sākumā, lai kleitu, svārku un bezpiedurkņu krekliņu sezonu varētu atklāt jau ar pavisam minimālu iedegumu.

Manā Instagram kontā @rigasmetro līdz pirmdienai, 22.jūlijam, bija iespējams laimēt divus Dove produktu komplektus! Konkurss nu ir noslēdzies, bet tas nekas – gan jau nākotnē būs vēl kāds 😉

Komentēt