Nude visiem gadījumiem. Essence This Is Me lūpu krāsu un nagu laku kolekcija

Pēc veiksmīgas maģistra grāda iegūšanas (vuhū!) un ceļojuma man beidzot, beidzot ir brītiņš uzrakstīt šo to par kosmētikas jaunumiem – vairāk nekā mēnesi garais piespiedu bloga atvaļinājums ir beidzies. 🙂

Jau kādu laiku Drogas veikalos atrodama zīmola Essence jaunā This Is Me kolekcija. Tās pamatā ir interesanta ideja: iespēja saskaņot lūpu krāsas un nagu lakas krāsu, turklāt toņi ir tādi, kas piestāv plašam ādas toņu, matu krāsu un acu krāsu spektram. Nude šajā gadījumā nozīmē nevis pilnīgi ādai pieskaņotus toņus, bet gan neitrālas, universālas krāsas, kas derēs visiem.

Šajā kolekcijā sastopamas jau labi pazīstamās Essence nagu laku un lūpu krāsu formulas. Daļa toņu pieejama ierobežotu laiku, bet citi paliks pastāvīgajā sortimentā. No 20 toņu kolekcijas pēc laika būs jāšķiras no 12 toņiem, bet atlikušie astoņi toņi nekur tik drīz nepazudīs.

Tā kā formulas palikušas tādas pašas, tām, kas jau iepriekš lietojušas nagu lakas un lūpu krāsas no Essence pamata kolekcijas, nekādu pārsteigumu nebūs – nav jāpērk kaķis maisā. Vienīgais jauninājums ir krāsu gamma.

Jau ne reizi vien esmu savā Instagram kontā jūsmojusi par Essence nagu lakām. Tām ir plata otiņa, ar kuru ir ārkārtīgi viegli uzklāt nagu laku. Laka klājas plānā, vienmērīgā kārtiņā, samērā ātri nožūst (Essence vēl ir atsevišķas ātri žūstošās lakas Quick Dry Gel) un turas cienījami ilgi. Pēdējā laikā manas favorītlakas ir no Essence vai H&M, kam ir sliktāka otiņa, bet daudzveidīgāka toņu izvēle.

Essence This Is Me nagu lakas man ļoti patika. Formula un otiņa ir tieši tikpat laba kā visām Essence pamatkolekcijas lakām, turklāt toņi ir skaisti un tādi, kas noder vienmēr.

Taču lūpu krāsas ir cits stāsts. Ar Essence lūpu krāsām man nekad nav izdevies sadraudzēties. Nepatīk formula un viss. Essence pamatkolekcijas lūpu krāsas ir pigmentētas, taču vieglas un silikonīgas – tik slidīgas, ka īsti neturas vietā un viegli var izsmērēties vai pārzīmēties pāri lūpu līnijai. Nav arī pārāk noturīgas. Tās prasās lietot kopā ar lūpu zīmuli, bet man personīgi īsti nepatīk ņemties ar diviem produktiem, kad varētu iztikt ar vienu.

Taču no otras puses – tās, kam patīk Essence lūpu formula (un zinu, ka tādu nav maz), var droši paķert kādu toni no šīs kolekcijas.

Toņi nokreisās: 07 Enough, 05 Legendary un 01 Freaky.

Tā, lūk. Es turpināšu veidot Essence nagu laku krājumus, bet lūpu krāsas atstāšu citām. 🙂 Cenas tās pašas vecās: lūpu krāsa maksā 2,59 eiro, bet nagu laka – 1,79 eiro.

Paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt šos produktus!

Komentēt