Kaut kas jauns un interesants: Nabla acu ēnu palete + Ziemassvētku vakara grims

Sveicieni Pirmajos Ziemassvētkos! 🙂

Tāpat kā indie mūzika, ir indie apakšveļa, ir indie parfimērija un ir arī indie kosmētika. No vārdā independent – neatkarīgais. Tie ir jauni un uzlecoši zīmoli, kas nepieder lieliem koncerniem, nav sasaistīti korporatīvām važām un var nodoties radošiem eksperimentiem bez mēģinājuma pielāgoties vidējai gaumei, radīt viegli  pārdodamu produktu. Mani šī niša ļoti vilina, jo apvieno visu, ko meklēju – interesantu piedāvājumu, labu kvalitāti un pieņemamu cenu. Vismaz lielā daļā gadījumu tas tā ir.

IMG_0154

Itāļu zīmolu Nabla atradu nejauši – Instagramā skatoties skandināvu blogeru Lindas un Violas fotogrāfijas. Šīm dāmām vienmēr ir lieliski grimi! Pētot Nabla mājaslapu, manu uzmanību piesaistīja brīnišķīgais toņu piedāvājums. Līdz ausīm iemīlējos tonī Madreperla, no itāļu valodas “perlamutrs”, un tieši tāds arī tonis ir – gandrīz caurspīdīga balta bāze ar rozīgu spīdumu. Lieliski izskatās virs tumšākām ēnām vai zīmuļa, arī acs iekšējā kaktiņa izgaismošanai. Long story short, āķis bija lūpā un atlika izvēlēties vēl piecus toņus, lai nokomplektētu mazo magnētisko paleti.

IMG_0162IMG_0163

IMG_0190

No kreisās: Circle, Ground State, Wild Side, Tribeca, Madreperla, Extravirgin.

Visi toņi ir ļoti skaisti un tieši manā gaumē – tā ir “saliec pats” palešu burvība! 🙂 Circle ir matēts pelēki violets tonis, Savukārt Ground State metāliski violets. Wild Side ir matēts vidēji brūns tonis, ko var izmantot plakstiņa locījuma vietas ieēnošanai un citu ēnu izpludināšanai. Tribeca ir skaists patumši brūns tonis ar rozīgiem mirdzumiņiem. Jau pieminētais Madreperla – fantastisks, unikāls tonis, kuram manā kolekcijā nav līdzinieku. Extravirgin ir lielisks olīvzaļš tonis ar zelta mirdzumiem. Kad mirdzums tik ļoti neatspīd, tonis izskatās tumšāks un mazāk spilgts.

Šimmeru formula ir ļoti laba – pigmentēta, labi klājas un izpludinās. Matētās ēnas ir samērā birstošas, taču citādi neko pārmest nevar, jo klājas lieliski un viegli var panākt labu pigmentāciju. Ēnas ļoti labi sadzīvo savā starpā, un ar tām var veidot gan vienkāršus, gan arī ļoti sarežģītus grimus. Tās lieliski izlīdzinās un saplūst; nav jābūt profesionālim, lai izveidotu pat šķietami ļoti sarežģītu tēlu. Turklāt tas izskatīsies ļoti harmoniski – ēnas ir pigmentētas, taču ne tādā in your face veidā kā Urban Decay produkcija, tās uz plakstiņiem izskatās ēteriski un nepārspīlēti.

Noturība šīm ēnām nav slikta, bet nav arī ļoti laba. Man ir taukaina āda, kas izpaužas arī uz plakstiņiem, tāpēc bāzi uzskatu par obligātu. Ar Urban Decay Primer Potion ēnas sāk krāties krāties rieviņās pēc kādām 8 stundām.

Vienas paletē liekamās ēnas cena ir 6,50 eiro, savukārt vieninieku plastmasas iepakojumā var iegādāties par 7,90 eiro. Ja paletēm paredzēto ēnu cenas nešķiet tik sālītas, tad paletes piepildīšana tomēr neizmaksā nemaz tik maz. Nabla mājaslapā ir akcija – pērc sešas refill ēnas, saņem limitētās kolekcijas paleti par brīvu. Izmantojot piedāvājumu, produktu cena sanāca ap 38 eiro, bet kopā ar ļoti ātru piegādi tie bija apmēram 50 eiro.

Šīs ēnas izmantoju savā Ziemassvētku vakara grimā.

IMG_0137IMG_0130

Plakstiņa locījuma vietā ir Wild Side, acs iekšējā kaktiņā nedaudz Madreperla, savukārt uz plakstiņa – Extravirgin. Grims veidots ar lieliskajām Zoeva acu otiņām, ko vēl kārtīgāk patestēšu un tad dalīšos atsauksmēs!

3 domas par “Kaut kas jauns un interesants: Nabla acu ēnu palete + Ziemassvētku vakara grims

  1. Ļoti uzrunājoši toņi un palete skaista 😉 žēl, ka nav pieejami gan rokas stiepiena attālumā, jo jāsūta, bet ēnas izskatās tiešām skaistas 🙂

    1. Paldies! Labi paleti nokomplektēt pašai – neviens tonis nešķiet trāpījums garām 🙂

Komentēt