BeautyBlender jaunumi: Blotterazzi, Liner.Designer, BeautyBlender Nude un Beauty.Blusher

IMG_3217 lielizmera

Nesen pie manis nonāca vairāki BeautyBlender jaunumi, ko ar vislielāko prieku izmēģināju. Iepriekš esmu rakstījusi par savu pirmo pieredzi ar BeautyBlender sūklīti tonālā krēma uzklāšanai, kas bija ļoti pozitīva. Kopš tā laika BeautyBlender produktu klāsts ir pamatīgi izaudzis, un tajā ir dažādi kosmētikas uzklāšanas un sejas spīduma noņemšanas palīgrīki.

Blotterazzi

Iepakojumā ir divi spilgti rozā Blotterazzi sūklīši, kas, atšķirībā no BeautyBlender, ir plakani. Taču pēc taustes šķiet, ka materiāls ir tāds pats. To paredzēts nēsāt līdzi somiņā, lai dienas gaitā no sejas varētu noņemt taukaino spīdumu – vasarā ļoti noderīgi!

Tā ir laba, atkārtoti lietojama alternatīva blotting papīrīšiem. Piespiežot Blotterazzi pie ādas, tas noņem spīdumu, taču nematē seju kā papīrīši, kuriem ir pievienots pūderis. Kas gan ir tikai pluss, jo šobrīd lielākā tendence dekoratīvajā kosmētikā ir veselīgi mirdzoša sejas āda.

Iepakojumā ar spogulīti ir divi Blotterazzi, tātad pēc lietošanas vēl viens būs rezervē, ja vajadzēs. Atgriežoties mājās, to var izmazgāt ar BeautyBlender ziepēm vai citu tīrīšanas līdzekli. Tāpat kā BeautyBlender sūklīši, arī Blotterazzi samitrināts paliek lielāks, tāpēc jāžāvē būs ārpus iepakojuma.

IMG_2723

Liner.Designer

Šo interesanto rīku es gribēju izmēģināt jau no brīža, kad to pirmoreiz ieraudzīju!

Ar acu laineri man ir neviennozīmīgas attiecības – dažreiz viss izdodas ar pirmo otiņas vēzienu, bet citreiz gadās kā šajā komiksā. Liner.Designer ir neliels gumijas izstrādājums, kas izskatās pēc ģitāras mediatora un sola palīdzēt amatieriem uzklāt laineri kā profesionāļiem. Lietot to ir vienkārši – vienu no trim pusēm jāuzliek uz ādas un jāizmanto kā trafaretu. Atšķirībā no mediatora, Liner.Designer ir lokans un labi piemērojas sejas izliekumiem.

IMG_3180-001
Grims, izmantojot Liner.Designer taisno šķautni un Inglot gēlveida laineri

Liner.Designer ir trīs šķautnes – viena taisna (straight-laced), nedaudz izliekta (curvalicious) un ieapaļa (short-round).Man visērtākā šķiet taisnā puse, kas izmantota attēlā redzamā grima radīšanā. To vēlamajā leņķī jāpieliek pie acs ārējā kaktiņa un jāiezīmē “strelkas” apakšējā līnija. Pēc tam jau to var savienot ar visu pārējo.

Ar izliektajām šķautnēm man gāja grūtāk. Tās jālieto vai nu tāpat kā taisno pusi (taču tad tā daļēji jātur virsū acij, kas man nešķiet ērti) vai arī tās jāliek uz plakstiņa un jāzīmē zem Liner.Designer. Izmēģinājos visādi, bet man līnijas visu laiku sanāca biezākas un smagnējākas nekā gribēju. Varbūt jāiemanās!

Vēl Liner.Designer var izmantot, lai pasargātu plakstiņu no noķēpāšanās ar skropstu tušu (jauki zināt, ka tā negadās man vienīgajai) un lai precīzi novilktu lūpu krāsu.

Man ļoti patīk Liner.Designer, jo ar to ir vieglāk uzzīmēt precīzas un simetriskas līnijas. Starp citu, man vieglāk to bija lietot ar šķidro laineri, nevis gēlveida, bet strādā tas ar abiem veidiem.

Liner.Designer cena ir 17.50 eiro.

IMG_2719

BeautyBlender Nude

Klasiskā izmēra BeautyBlender sūklītis tonālā krēma uzklāšanai bēšā krāsā. Mans pirmais BeautyBlender bija balts un ieguva neizmazgājamus tonālā krēma traipus jau pēc pirmās lietošanas reizes. Tāpēc priecājos izmēģināt kādu citu krāsu, kas sūklītim tik ātri neliktu izskatīties jau palietotam.

BeautyBlender Nude ir tāds pats kā mans baltais sūklītis, atšķiras tikai krāsa. Samitrinātā veidā tas palīdz tonālo krēmu uzklāt tā, lai tas izskatītos ļoti viegls, dabisks un izlīdzināts. Lielisks produkts, kura vienīgais mīnuss, manuprāt, ir lielāks tonālā līdzekļa patēriņš nekā klājot ar otu vai pirkstiem.

BeautyBlender Nude cena ir 18,90 eiro.

IMG_2715

Beauty.Blusher

Beauty.Blusher ir neliela izmēra sūklītis, kas paredzēts krēmveida vaigu sārtuma uzklāšanai. Lietojot ar ColourPop krēmveida vaigu sārtumiem, ieguvu ļoti labu un dabīgu rezultātu. Vaigu sārtuma tonis ir labi izlīdzināts, un sūklīša forma ļauj to uzklāt precīzi, taču bez redzamām pārejām (es izmantoju tikai platāko galu).

Būtībā to var izmantot arī ar pūderveida vaigu sārtumu, taču tad tas neiztušējas tik labi kā krēmveida sārtums.

Beauty.Blusher cena ir 9 eiro.

Vai esat lietojušas BeautyBlender sūklīšus un citus šī zīmola produktus? Kādas ir jūsu atsauksmes?

4 domas par “BeautyBlender jaunumi: Blotterazzi, Liner.Designer, BeautyBlender Nude un Beauty.Blusher

Komentēt