Atsauksme: ColourPop SuperShock acu ēnas, vaigu sārtumi un Lippie Stix

Aizvadītajā nedēļā aktīvi testēju ColourPop dekoratīvo kosmētiku un varu padalīties pirmajos iespaidos un viedoklī. Man ir četras SuperShock Shadow acu ēnas, divi SuperShock Cheek vaigu sārtumi un divi Lippie Stix. Fotogrāfijā trāpījusies arī Sephora Collection It Palette Delicate Nude, bet par to šoreiz nestāstīšu 🙂

ColourPop ir budžeta klases zīmols, kas pagaidām pieejams tikai ASV un saujiņā citu valstu. Uz Eiropu produkti netiek sūtīti, tāpēc latviešu meitenēm jāizlīdzas ar ārzemēs dzīvojošo paziņu palīdzību vai paciņu pārsūtīšanas servisiem. Cerams, ka drīzumā tiks ieviesta piegāde visā pasaulē!

Zīmola koncepcija – piedāvāt jaunākās grima tendences un plašu toņu izvēli eksperimentēšanai. Izmēģināšana un spēlēšanās ar kosmētiku ir atslēgas vārdi, tāpēc arī cenas ir zemas, produkta daudzums nav milzīgs, bet krāsu un tekstūru izvēle ir liela. Turklāt daži toņi ir veidoti līdzīgi citiem slaveniem grima produktiem – piemēram, es tikai pēc pirkuma sapratu, ka esmu pasūtījusi MAC Velvet Teddy līdzinieku 🙂

Un tagad sīkāk par katru produktu grupu…

No kreisās uz labo: So Quiche, I ❤ This, Cricket, Lace

Ēnām ir dažādi finiši – pirmās trīs (So Quiche, I ❤ This un Cricket) ir metāliskas, savukārt Lace ir pearlized finišs. Lai arī uz rokas to nevar tik labi redzēt, atšķirības starp abām formulām ir ļoti lielas. Meklējot internetā atsauksmes, lasīju daudz laba par metāliskajām ēnām, tomēr man izveidojās pavisam nepareizs priekšstats par tām. Biju gaidījusi ko līdzīgu Urban Decay ēnām, ja tās būtu krēmīgākas, taču patiesībā tās ir pavisam citādākas. Ēnas iepakojumā izskatās ļoti pigmentētas, taču patiesībā bāzes krāsa ir visai viegla, bet tām visām ir ļoti daudz lielu spīdumu. Piemēram, ja I ❤ This uzliek uz plakstiņa vienā kārtā, tad izskatās, it kā uz acīm būtu uzlikti tikai gliteri. Pārējiem toņiem bāze ir redzamāka, bet spīdumi tomēr ar lielu pārsvaru dominē pār krāsu. Uzliekot ēnu vairākās kārtās, var panākt “slapju” metālisku efektu. Nav slikti, bet varu tādu grimu iedomāties tikai Jaungada ballītē!

Toņi ir ļoti interesanti. Daudzi blogeri jūsmo par So Quiche, kas patiešām ir ļoti neparasts – milzumdaudz lavandas krāsas spīdumu uz pelēcīgi zeltainas bāzes. Taču spīdumi ir ļoti uzkrītoši, tāpēc šo ēnu labāk lietot nelielos daudzumos. I ❤ This ir caurspīdīga sudrabaina bāze ar lieliem spīdumiem. Savukārt Cricket ir rozīgi pelēcīgs tonis ar lielu daudzumu spīdumu.

Pavisam cits stāsts ir pearlized tonis Lace. Tas ir ļoti pigmentēts un ar zilganiem spīdumiem uz izteiksmīgi violetas bāzes. Mans mīļākais tonis no visiem! Pilnīgi pietiek, ja to klāj pa visu plakstiņu un maliņas vienkārši izpludina. Uzreiz izveidojas skaists un spilgts grims, kam neprasās neko papildus.

Jāpiebilst, ka visu acu ēnu formula ļauj pat vislielākajām neprašām sajusties kā profesionāļiem, jo strādāt ir ļoti viegli. Vislabāk tās uzklāt ar  pirkstu galiem. “Mitrā” pūderveida tekstūra nebirst un ir lietojama bez bāzes pat uz maniem plakstiņiem.

No kreisās puses uz labo: Between the Sheets, Prenup
No kreisās puses uz labo: Between the Sheets, Prenup

ColourPop vaigu sārtumi ir fantastiski! Es tos uzklāju un iztušēju ar pirkstu galiem (bet var izmantot arī otiņu). Kā no rīta uzklāts, tieši tāds tas arī saglabājas līdz pašam vakaram. Turklāt toņi ir tādi kā caurspīdīgi, kas izskatās ļoti dabīgi. Man šī formula patīk daudz labāk par manos krājumos esošajiem pūderveida sārtumiem.

Between the Sheets ir matēts tonis, kas dod dabīgu piesarkumu, savukārt Prenup ir satīna finišs ar nelieliem spīdumiņiem – tik maziem, ka piedod tikai veselīgu mirdzumu. Mans mīļākais tonis ir Prenup, un es noteikti gribu pamēģināt vēl vairākus vaigu sārtumu toņus!

No kreisās puses uz labo: Lumiere, Pinch
No kreisās puses uz labo: Lumiere, Pinch

Lippie Stix ir, iespējams, slavenākais ColourPop produkts. Un ne velti! Es esmu ļoti apmierināta ar abiem izvēlētajiem toņiem. Lumiere ir putekļaini violets tonis, kas, spriežot pēc citu blogeru swatchiem, ir ļoti līdzīgs NARS lūpu krāsai Anna. Savukārt Pinch ir MAC Velvet Teddy līdzinieks – brūns tonis, kas nav ne par siltu, ne par tumšu. Parasti brūnie toņi nav mani iecienītākie, jo kombinācijā ar manu gaišo ādu un tumšajiem matiem liek domāt par dziļiem 90.gadiem. Taču šis vienkārši izskatās labi un patiešām dod ilūziju par pilnīgākām lūpām. Ļoti priecājos par šo toni!

Tie abi ir matētie Lippie Stix. Tā ir ļoti laba, pigmentēta formula, kas nesausina lūpas un ir diezgan noturīga.

Kopumā ar pirkumu esmu ļoti apmierināta! Ja pasūtītu vēlreiz, tad droši vien neaizrautos ar metāliskajām acu ēnām, bet pamēģinātu citus finišus. Pārējos produktus gan nebaidītos krāmēt virtuālajā groziņā – ar kaudzīti 🙂

6 domas par “Atsauksme: ColourPop SuperShock acu ēnas, vaigu sārtumi un Lippie Stix

Komentēt